News Flash:

Aseara am facut sufleu de dovlecei, GATA intr-o ora! Nu a mai ramas nici o firimitura in tava. Ai mei au spus ca vor sa le fac si azi o portie

16 Ianuarie 2017
39965 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

3 dovlecei
4-5 oua
250 g branza de vaci
2 legaturi marar
4 linguri pesmet alb
250 g telemea de vaca
200 g smantana
100 g unt

Mod de preparare:

1. Se curata dovleceii de coaja, se spala si se dau pe razatoarea mica, se scurg de zeama, se presara sare si se lasa cateva minute la rece.

2. Intre timp, se spala mararul si se toaca marunt. Se bat ouale bine si se adauga peste dovlecelul ras, branza de vaci, telemeaua si smantana. Se pune si mararul si se amesteca bine. Daca este prea moale compozitia, se adauga doua linguri de pesmet.

3. Separat, se pregateste tava de iena, se tapeteaza cu unt si cu pesmet si se toarna compozitia.

4. Se baga in cuptorul incins si, dupa ce s-a rumenit, se lasa sa se raceasca. Se rastoarna pe un platou si se serveste cu alte preparate din carne sau cu iaurt.

sursa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

sufleu dovlecei reteta sufleu
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1507 (s) | 23 queries | Mysql time :0.015714 (s)