News Flash:

Aseara am facut rosii umplute cu carne. Toti de la masa au fost foarte multumiti de mancare si mi-au zis sa mai fac. UITE AICI RETETA

7 Februarie 2017
13166 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

8 rosii potrivite
250 gr carne tocata
1 morcov fiert
1 ceapa
1 ardei gogosar verde
1 ou
sare si piper dupa gust
4 linguri ulei
marar proaspat
cimbru

Mod de preparare:

Se spala rosiile, se taie capacele si se scoate miezul cu seminte.
Intr-o tigaie se incinge  bine uleiul (2 linguri), calim usor ceapa (razuita).
Se adauga carnea si se lasa sa se prajeasca usor.
Se ia tigaia de pe foc si se adauga morcovul fiert taiat cubulete.
Se adauga sare, piper (dupa gust), cimbru taiat marunt, oul si amestecam bine pana  obtinem o compozite omogena. Cu aceasta compozitie se umplu rosiile.
Intr-un vas termorezistent se adauga rosiile umplute, una langa alta.
Separat intr-o tigaie se incinge restul de ulei si se calesc –  ardeiul taiat cubulete si capacele de rosii , taiate marunt.
Compozitia formata se adauga in vasul cu rosii  umplute. Se adauga 200 ml apa calda, sare dupa gust si se introduce in cuptor pentru 30 min.
Se servesc cu marar taiat marunt si smantana.

sursa: sanatatea
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

rosii umplute aperitiv rosii antreuri rosii
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1663 (s) | 23 queries | Mysql time :0.011946 (s)