News Flash:

Asa se marineaza corect ciupercile Champignon. Daca le lasi la fiert prea mult, se flescaiesc

13 Septembrie 2016
4254 Vizualizari | 1 Comentarii
Ingrediente:

1 kg ciuperci champignon

Pentru marinata:
6-7 cuisoare
6-7 catei de usturoi
2 linguri zahar
cateva boabe de piper alb si piper negru
150 ml otet de vin alb (6%)
2 linguri sare
3-4 frunze de dafin
1 litru apa

Mod de preparare:

1. Spala ciupercile, scurge-le si curata-le.
2. Pune la fiert in apa clocotinda.
3. Dupa 5 minute scurge-le.
4. Pune toate ingredientele pentru marinata la fiert.
5. Dupa ce marinata a dat 2-3 clocote, pune in ea ciupercile si lasa sa fiarba maxim 10 minute.
6. Lasa totul in oala, ca sa se raceasca, apoi transfera in borcane, cu tot cu marinata.
7. Infileteaza capacele. Tine borcanele la rece, in frigider.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

ciuperci marinate ciuperci murate ciuperci borcan ciuperci iarna
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Comentarii (1)

felicia  | #1523
dar de ce sa le tin in frigider, ca n-am loc, oare in camara nu pot sta ? sau fermenteaza repede si nu tin mai mult timp ?!
Adauga comentariu

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1731 (s) | 27 queries | Mysql time :0.020462 (s)