News Flash:

Asa se face sosul Veloute!

6 Octombrie 2014
3807 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6605 RON (+0.0077)
USD: 4.1120 RON (+0.0247)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Ingrediente:

2 linguri unt
3 linguri faina
360 ml supa concentrata de pui sau vita
piper
sare

Mod de preparare:

Incalzeste supa. Topeste untul intr-o oala, pe foc mic, fara sa il lasi sa se arda. Adauga toata faina odata si amesteca. Da focul mai tare si continua sa amesteci timp de 2 minute.

Adauga peste rantas cateva linguri din supa incalzita si amesteca bine. Apoi, toarna treptata toata supa, amestecand rapid cu un tel. Lasa sosul sa fiarba la foc mic pana cand incepe sa se ingroase.
Condimenteaza cu sare si piper, iar la final strecoara sosul printr-o sita deasa.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

sos veloute retete sosuri sos cartofi sos friptura
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

3186 viz    0 com
3509 viz    0 com
13640 viz    0 com
19355 viz    0 com
2551 viz    0 com
2230 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1601 (s) | 23 queries | Mysql time :0.015582 (s)