News Flash:

Asa se face sosul Veloute!

6 Octombrie 2014
3550 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

2 linguri unt
3 linguri faina
360 ml supa concentrata de pui sau vita
piper
sare

Mod de preparare:

Incalzeste supa. Topeste untul intr-o oala, pe foc mic, fara sa il lasi sa se arda. Adauga toata faina odata si amesteca. Da focul mai tare si continua sa amesteci timp de 2 minute.

Adauga peste rantas cateva linguri din supa incalzita si amesteca bine. Apoi, toarna treptata toata supa, amestecand rapid cu un tel. Lasa sosul sa fiarba la foc mic pana cand incepe sa se ingroase.
Condimenteaza cu sare si piper, iar la final strecoara sosul printr-o sita deasa.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

sos veloute retete sosuri sos cartofi sos friptura
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

3117 viz    0 com
3426 viz    0 com
12927 viz    0 com
18023 viz    0 com
2480 viz    0 com
2187 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1775 (s) | 34 queries | Mysql time :0.021224 (s)