News Flash:

Asa se face cel mai bun pui gorgonzola din lume! Doar adevaratii bucatari cunosc secretul!

8 Iunie 2017
2127 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

Piept de pui (cam 800 de grame)
Branza gorgonzola (noi am pus vreo 250-300 de grame)
Parmezan (150-200 grame)
Smantana
Sare si piper
Oregano
Unt (100 grame)

Mod de preparare:

Puiul se taie bucati mici (fasii) si se caleste bine de tot in untul topit. Se rumeneste putin, apoi se adauga branza gorgonzola, parmezanul ras, cateva linguri de smantana, sare, piper si oregano dupa gust.

Se amesteca fara oprire, pana ce sosul capata consistenta dorita.

sursa: a1
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

parmezan smantana oregano
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1765 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013845 (s)