News Flash:

Asa se fac cele mai bune rulouri cu vanilie de casa

20 Octombrie 2016
17320 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 pachet rulouri sau cornete din comert
70 gr faina
5 oua
1 pastaie vanilie
1,5 litri lapte
130 gr zahar

Mod de preparare:

1. Pune laptele la fiert, impreuna cu pastaia injumatatita.
2. Mixeaza zaharul cu ouale.
3. In momentul in care se formeaza o crema alba, incorporeaza faina in ploaie.
4. Dupa ce ai omogenizat bine, ia laptele de pe foc si toarna-l peste compozitie. Omogenizeaza si muta inapoi pe foc.
5. Lasa sa fiarba la foc mic. Cand da in clocot, mai tine pe foc 1 minut. Amesteca in mod continuu.
6. Ia de pe foc, lasa la racit, apoi umple cornetele cu aceasta crema.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

rulouri vanilie cornete vanilie rulouri umplute cornete umplute
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1659 (s) | 34 queries | Mysql time :0.023602 (s)