News Flash:

Asa se fac cele mai bune jumari de porc pentru Craciun

19 Decembrie 2016
7639 Vizualizari | 0 Comentarii
Jumari cu bere delicioase perfecte ca aperitiv la o masa traditionala. Iata o reteta simpla:

Ingrediente:

1 kg slanina cu carne
sare
200 ml bere neagra

Mod de preparare:

1. Slanina se taie cuburi si, impreuna cu berea, se pune intr-un vas sa se topeasca.
2. Dupa ce s-a topit, jumarile se scot pe servete de hartie, iar untura rezultata se arunca, conform unica.ro.
3. Se presara jumarile cu sare numai dupa ce s-au racit.

sursa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

reteta jumari jumari porc jumari bere
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1428 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013016 (s)