News Flash:

Asa prepari cele mai delicioase chiftelute de dovlecei. Ingredientul secret care le da un gust foarte bun

1 August 2017
14176 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

3 linguri faina
2 dovlecei mici
1 ou (daca tineti post puteti renunta la ou si puteti in schimb inca o lingura de faina)
marar
2 catei usturoi
cimbru
o lingurita de menta
piper
sare
ulei pentru prajit

Citeste si Bomba de vitamine si minerale - Delicioase si usor de facut - Vinete cu usturoi

Mod de preparare
:

Dovleceii i-am curatat de coaja, i-am ras prin razatoarea cu ochiuri mari, apoi am presarat putina sare si am lasat putin sa-si lase zeama. Dupa aproximativ 20 minute, am strans in palme razatura de dovleac si am eliminat toata zeama. Am amestecat dovleacul cu oul batut, patrunjelul, piperul, cateii de usturoi pisati, iar la final faina. A rezultat o compozitie legata dar moale.
Intr-o tigaie am pus ulei, iar cu ajutorul unei linguri (udate inainte) si cu palmele umede, am format chiftelutele pe care le-am prajit cateva minute pe ambele parti. Le-am scos pe un servet de hartie pentru a-si absorbi uleiul in exces.
Am servit chitelutele calde, alaturi de un sos facut din usturoi, castravete ras si iaurt slab.

preluat de pe realitatea
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

faina usturoi menta citeste si linguri
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1504 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019559 (s)