News Flash:

Asa faci cele mai bune chiftelute fara carne - Ce sa pui in compozitie ca sa-ti iasa apetisante

18 Iulie 2017
3968 Vizualizari | 0 Comentarii
Din doar 5 ingrediente si in mai putin de 25 de minute aceste delicioase chiftelute din dovlecei vor fi gata. Iata reteta pe care trebuie sa o incerci chiar maine!

Ingrediente:


600 g dovlecei
100 g faina
50 g parmezan sau branza feta
2 oua
2 linguri ulei
Pentru sos
100 g iaurt grecesc
2 linguri zeama de lamaie
1 lingura ulei de masline
patrunjel
2-3 catei de usturoi

Mod de preparare:

Pentru sos, combini iaurtul cu zeama de lamaie, uleiul de masline, patrunjelul tocat si usturoiul pisat. Dai sosul la frigider.
Tai capetele la dovlecei si-i razi. Pui dovleceii intr-un tifon, pe care-l legi bine si presezi pentru a se scurge excesul de apa din dovlecei. Ii amesteci cu faina, branza rasa si ouale. Incingi uleiul si formezi cu mana umeda chiftele, pe care le rumenesti pe ambele parti. Servesti chiftelele cu sos de iaurt.

preluat de pe click pofta buna
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

branza feta ulei iaurt grecesc usturoi frigider
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1776 (s) | 34 queries | Mysql time :0.026184 (s)