News Flash:

Asa faci cel mai bun si pufos piure de cartofi! Sigur nu stiai trucul asta simplu! Nu adaugi nimic nou, insa schimbi ordinea operatiilor!

8 August 2017
4988 Vizualizari | 0 Comentarii
Majoritatea oamenilor prepara piureul din cartofi fierti, pe care ii zdrobesc, dupa care adauga lapte, unt si optional, diferite mirodenii. Reteta perfecta e alta!
Atunci cand pui cartofii la fiert in apa pentru a pregati piureul, cu siguranta arunci apa inainte de a-i pasa. Bucatarii profesionisti spun ca, prin aceasta, metoda multe minerale care contribuie la savoarea piure-ului sunt aruncate in canalizare odata cu apa in care au fiert cartofii.
 
In schimb, acestia recomanda fierberea cartofilor direct in apa, ulterior adaugandu-se si untul.
 "Tot adaug lapte si unt... Eu  prefer sa gatesc cartofii de la inceput in lapte cu unt", a dezvaluit pe Instagram bucatarul newyorkez Tyler Florence, gazda unui show TV culinar.

preluat de pe kanal d
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

lapte tyler florence
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1791 (s) | 23 queries | Mysql time :0.016699 (s)