News Flash:

Asa faci cei mai GUSTOSI cartofi la cuptor, umpluti cu ciuperci si cascaval! Te lingi pe degete!

10 Ianuarie 2017
164195 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

4 cartofi fierti
200 gr ciuperci
2 cepe
2 linguri maioneza
100 gr cascaval

Mod de preparare:

1. Fierbeti cartofii intregi. Curatati-i de coaja si taiati-i in jumatate. Cu o lingura scoateti miezul, facand spatiu pentru umplutura.
2. Prajiti ciupercile si ceapa in putin ulei pana sunt gata. Amestecati-le cu maioneza, sare si condimente dupa gust.
3. Puneti umplutura in cartofii pregatiti, iar deasupra presarati cu cascaval ras. Asezati cartofii intr-o forma unsa cu unt sau tapetata cu hartie de copt.
4. Coaceti gustarea in cuptorul preincalzit la temperatura 170 grade Celsius, 15 minute, pana se rumenesc frumos.

sursa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

cartofi cuptor cartofi garnitura cartofi umpluti
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1743 (s) | 34 queries | Mysql time :0.022148 (s)