News Flash:

Asa faci cea mai buna salata boeuf. Ingredientul gresit pe care toate gospodinele il pun in salata

5 Aprilie 2018
11472 Vizualizari | 0 Comentarii

Nu ai cum sa dai gres daca se respecta cativa pasi simpli. In primul rand ai nevoie de un kilogram de cartofi, 500 g de morcovi si 400 g de castraveti si gogosari murati.

Citeste si Asa faci cea mai buna salata boeuf. Ingredientul gresit pe care toate gospodinele il folosesc

Cartofii si morcovii se fierb, la fel ca alte 450 de grame de carne de vita. Imediat dupa ce s-au fiert, ingredientele se taie in cubulete mici si se amesteca cu mana, pentru a putea combina cum trebuie aromele.

Citeste si O salata fara maioneza, numai buna de pus pe masa - Mai usor de digerat si mai gustoasa decat salata boeuf

Este recomandat sa se foloseasca carnea de vita, nu cea de pui. Carnea de vita, desi sunt putini care stiu acest lucru, este cea care da cu adevarat gust salatei.

preluat de pe realitatea

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1672 (s) | 30 queries | Mysql time :0.014149 (s)