News Flash:

Asa de pofticioasa arata, ca iti vine s-o mananci pe toata odata - Budinca de dovlecei

18 Mai 2017
14442 Vizualizari | 0 Comentarii
Specialistii considera dovleceii un aliment-medicament. Daca vrei sa slabesti, nutritionistii iti recomanda o tocanita de dovlecei preparata la aburi. Mancarea este usor de digerat, contine potasiu, magneziu, vitaminele C si A, fibre si are o cantitate importanta de mangan, care ajuta organismul sa arda grasimile. 100 g de dovlecei au aproximativ 15 calorii. Dar azi iti propunem o budinca de dovlecei.

Ingrediente:

500 g dovlecei
1 ceapa
120 g faina
2 catei usturoi
100 g sunca
100 g cascaval ras
4 oua batute

Citeste si Budinca cu piept de pui si cartofi

4 linguri pesmet
1 legatura marar
50 g smantana
sare
cimbru
piper

Mod de preparare:

Dai prin razatoare dovleceii curatati de coaja si cotor si ii storci de zeama. Adaugi cascavalul, ceapa si mararul tocate, usturoiul zdrobit, sunca taiata, ouale si amesteci. Incorporezi pesmetul, smantana si faina si condimentezi dupa gust. Trebuie sa obtii o consistenta usor groasa. Daca e moale, poti sa mai adaugi faina. Pui compozitia intr-un vas tapetat si dai la cuptorul incins 40 de minute.

sursa: click pofta buna

budinca dovlecei retete budinca
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2017 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1455 (s) | 35 queries | Mysql time :0.018469 (s)