News Flash:

Asa de bune, ca nu te lasi pana nu le termini - Chiftelute de legume

28 Iunie 2017
22595 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

3 dovlecei
2 morcovi
2 cartofi
2 oua
2 linguri pesmet
cateva fire patrunjel
sare
piper
boia

Mod de preparare:


Dovleceii, morcovii si cartofii se dau pe razatoare, se sareaza, se lasa putin apoi se storc de zeama.
Peste legumele stoarse, se adauga ouale, pesmetul, patrunjelul tocat si condimentele.
Se amesteca bine, se modeleaza chiftelutele si se prajesc in uleiul incins.
Se scot pe o farfurie in care am pus prosop de hartie, pentru a absorbi uleiul.

Se servesc calde sau reci.

sursa: retete culinare
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

dovlecei cartofi oua pesmet patrunjel razatoare farfurie
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1833 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020424 (s)