News Flash:

Asa ceva sa faci de sarbatori: Toba la sticla – Reteta pentru Craciun si Revelion

14 Decembrie 2018
1666 Vizualizari | 0 Comentarii

Pentru a prepara aceasta delicatesa ai nevoie de urmatoarele ingrediente  1/2 kg carne de porc, 2 kg organe de porc ,1-2 foi dafin, o bucata mai mare sorici, o lingurita boabe piper, o lingurita boabe ienibahar, o crenguta cimbru uscat, 2 cepe mai mari si sare.

Mod de preparare: Spala bine carnea, organele si soriciul. Pentru gust, parleste putin soriciul. Pune la fiert, in apa cu putina sare, carnea si organele. Pune in apa si cepe intregi (bineinteles, curatate).
Adauga in apa ienibaharul, piperul, cimbrul si dafinul. Indeparteaza spuma care se formeaza.
Dupa vreo 2 ore de fiert la foc mic, scurge organele si carnea de zeama, marunteste-le si pune-le intr-o sticla de plastic (careia i-ai taiat partea de sus, cea cu capacul, in prealabil). Trece prin sita zeama din oala, toarn-o peste carnea din sticla si da la rece pana a doua zi si dupa daca doriti sa poftiti din bunatatile facute chiar de voi !

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

reteta toba toba casa toba maruntaie toba sticla
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1220 (s) | 23 queries | Mysql time :0.015593 (s)