News Flash:

Asa ceva nu ai mai gatit vreodata - mici delicii

6 August 2018
1185 Vizualizari | 0 Comentarii

Ingrediente: cartofi; carne; ceapa; castraveti murati; aluat de foietaj; cascaval; sare; piper.
Mod de preparare: Fierbeti cartofii si faceti piure din ei, adaugati un praf de sare. Taiati carnea bucatele si prajiti-o pe tigaie impreuna cu ceapa taiata semilune, sarati si piperati. Taiati castravetii julien sau semicercuri.

Decongelati aluatul, taiati-l patrate si intindeti fiecare patrat cu ajutorul facaletului. Turta de aluat va avea forma dreptunghiulara. In dreapta si in stanga faceti doua taieturi, doua linii. Apoi in mijloc puneti o lingura de piure de cartofi, deasupra puneti carne prajita si presarati cu castraveti murati.

Inveliti intai cu o margine, apoi cu a doua dar taiaturile trebuie sa nimereasca una peste alta si anume pe mijloc. Vor iesi niste barcute. Lipiti marginile barcutelor, puneti-le in tava tapetata cu hartie de copt. Deasupra presarati-le cu cascaval ras. Coaceti-le timp de 25 minute la 180 grade Celsius.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1766 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013070 (s)