News Flash:

Asa ceva nu ai gustat pana acum, GARANTAT! O bunatate de chec cu visine si glazura de ciocolata

12 Februarie 2017
7286 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

200 gr faina
500 gr visine (cirese, zmeura, caise)
3 oua
100 ml lapte
1 plic zahar vanilinat
150 gr zahar
100 ml ulei
10 gr praf de copt (in reteta scria un plic de praf de copt, dar eu am pus mai putin)

Mod de preparare:

1. Mixam ouale intregi cu un varf de cutit de sare, apoi adaugam zaharul si mixam bine pana acesta se topeste. Punem si uleiul, apoi laptele. Mutam mixerul pe o treapta mai mica si adaugam faina amestecata cu praful de copt.
2. Visinele spalate si curatate de samburi (operatiunea asta o faceti prima data apoi va apucati de chec) le amestecam cu zaharul vaniliat si 2 linguri de faina
3. Turnam aluatul intr-o forma de chec tapetata cu hartie de copt si deasupra punem visinele.
4. Coacem la 170 grade Celsius, timp de 30-40 minute. Pentru mai multa siguranta faceti proba cu scobitoarea.
 Lasam sa se raceasca apoi scoatem checul din tava si-l pudram cu zahar. Eu am topit 100 gr ciocolata si am turnat-o deasupra.

sursa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

chec visine chec pufos chec ciocolata
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1695 (s) | 23 queries | Mysql time :0.016817 (s)