News Flash:

As coace-o zilnic, daca as putea! Uite cum se prepara celebra budinca de paste cu mere

18 Aprilie 2017
15371 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

4 oua
1 l lapte
200 g paste
4 linguri zahar
3 mere
50g unt
2 linguri pesmet
coaja rasa de portocala

Mod de preparare:

Fierbem pastele al dente si apoi le scurgem. Ouale le amestecam cu zaharul si adaugam laptele caldut. Adaugam si coaja de portocala.
Ungem cu unt un vas termorezistent si il tapetam cu pesmet.
Punem pastele, apoi merele curatate si taiate felii, apoi amestecul de lapte si oua.

Citeste si Satioasa si usoara de facut! Budinca de orez cu sunca si cascaval

Coacem in cuptorul preincalzit la 180 de grade 20-25 de minute pana budinca se rumeneste frumos deasupra.
O lasam sa se raceasca bine si apoi servim. Daca o taiati calduta are si putin sirop.

Observatii:
Puteti folosi orice tip de paste.
Cantitatea de zahar variaza in functie de cat de dulce doriti sa fie budinca.
Puteti folosi si alte fructe gen banana, pere, gutui, prune, visine.

sursa: hai sa gatim
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

budinca paste budinca mere budinca cuptor
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2017 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1390 (s) | 23 queries | Mysql time :0.011995 (s)