News Flash:

Arunci pielea de pui? Motivul pentru care trebuie sa renunti la acest obicei

10 Iulie 2017
1100 Vizualizari | 0 Comentarii
Ai obiceiul sa arunci pielea de pui inainte de a-l gati, sau imediat dupa ce l-ai gatit, deoarece stii ca aceasta este plina de calorii si grasimi? Ei bine, cercetatorii demonteaza acest mit! Iata de ce trebuie sa renunti la a arunca pielea de pui.
 
Despre pielea de pui se spune ca duce la cresterea nivelul de colesterol si tensiune si chiar ca ar duce la dezvoltarea bolilor de inima. Cercetatorii de la Universitatea Hardvard sustin insa ca pielea de pui are numeroase beneficii pentru sanatate, daca este consumata moderat, potrivit realitatea.ro.

Contrar a ceea ce se stia pana acum, potrivit cercetatorilor, pielea de pui contine grasimi nesaturate de care inima ta are nevoie si mai mult, aceasta ajuta la scaderea tensiunii si a nivelului colesterolului.

O bucata de carne de pui cu piele are cu 50 de calorii mai mult decat o bucata de carne de pui fara piele. In plus, carnea gatita cu tot cu piele este mult mai gustoasa decat cea fara piele.

Atentie insa, pielea este sanatoasa atata timp cat puiul nu este prajit. In plus, nu trebuie sa exagerezi cu consumul acesteia. O pulpa de pui, superioara cu piele, este necesarul pe care trebuie sa-l mananci la o masa, alaturi de o garnitura sanatoasa.

sursa: acasa

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

colesterol tensiune grasimi nesaturate
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1122 (s) | 23 queries | Mysql time :0.016232 (s)