News Flash:

Arpacas cu spanac si dovlecel

29 Februarie 2012
2585 Vizualizari | 0 Comentarii
Arpacas cu spanac si dovlecel
Ingrediente:

150 g arpacas
1 lingura miere
700 g dovleac taiat cubulete
100 g spanac (baby spinach)
2 lingurite ulei de masline
120 g branza de capra taiata cubulete

Pentru sos:

1 lingura otet balsamic alb
1 lingura ulei de masline

Mod de preparare:


Mai intai se fierbe intr-un litru de apa arpacasul. Cand incepe sa dea in clocot se da focul la minim si se mai lasa in jur de o jumatate de ora. Dupa aceea se scurge si se trece prin jet de apa rece. Intre timp incingem cuptorul la 200 grade. Asezam cubuletele de dovleac intr-o tava. Ungem dovleacul cu miere si ulei si adaugam sare. Se baga la cuptor timp de 30 de minute. Sosul: se amesteca otetul cu uleiul si se adauga putina sare. Se amesteca arpacasul fiert cu dovleacul, spanacul si branza si se servesc cu sosul obtinut.

sursa reteta si fotografie: cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

arpacas miere dovleac spanac baby spinach
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1650 (s) | 23 queries | Mysql time :0.015385 (s)