News Flash:

Arpacas cu miere si dovleac

5 Martie 2012
1423 Vizualizari | 0 Comentarii
Arpacas cu miere si dovleac
Ingrediente:

150 g arpacas
1 lingura miere
700 g dovleac taiat cubulete
100 g spanac (baby spinach)
2 lingurite ulei de masline
120 g branza de capra taiata cubulete

Pentru sos:

1 lingura otet balsamic alb
1 lingura ulei de masline

Mod de preparare:

Mai intai se fierbe arpacasul intr-un litru de apa. Cand incepe sa fiarba, dam focul la minim si mai lasam inca 35 de minute (pana se absoarbe mare parte din lichid). Se scurge si se trece prin jet de apa rece. Intre timp incingem cuptorul la 200 grade. Asezam cubuletele de dovleac intr-o tava. Ungem dovleacul cu miere si ulei si adaugam sare. Se baga la cuptor timp de 30 de minute. Sosul: se amesteca otetul cu uleiul si se adauga putina sare. Se amesteca arpacasul fiert cu dovleacul, spanacul si branza si se servesc cu sosul obtinut.

sursa reteta si fotografie: cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

arpacas miere dovleac spanac baby spinach
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1726 (s) | 34 queries | Mysql time :0.031558 (s)