News Flash:

Aripioare picante cu mustar

9 Mai 2013
2467 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 kg aripioare de pui
2 lingurite praf de curry
1varf de cutit praf de chilli (optional)
1 lingurita mustar
sucul de la o lamaie
4 linguri ulei
sare

Mod de preparare:

Intr-un bol punem aripioarele si apoi adaugam restul ingredientelor pe care le-am amestecat intr-un bol mai mic. Lasam la rece 2-3 ore, ideal ar fi de seara pana dimineata apoi le coacem in tava acoperite cu o folie timp de 30min la 180g C si fara folie 15 min la 200g C.

Aripioare picante recomandate de Amalia.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

mustar aripioare picante
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1357 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013664 (s)