News Flash:

Aripioare picante cu ghimbir

12 Mai 2011
1195 Vizualizari | 0 Comentarii
Aripioare picante cu ghimbir
Ingrediente: 12 aripioare pui 1 bucata mare ghimbir proaspat 6 catei de usturoi 3 ardei iuti 300 gr miere de albine 150 ml sos de soia iute sare piper alb Mod de preparare: Se curata aripioarele, li se taie varfurile si se pun intr-un castron. Din miere, ghimbir ras, ardeiul zdrobit, sare, piper si usturoiul zdrobit se prepara o marinata care se toarna peste carne, amestecand bine sa se acopere, apoi se da castronul la frigider 1-2 ore. Intr-o tigaie adanca se pune toata marinata si se prajeste bine. Pe farfurie, peste aripioare, se toarna sosul de soia.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

ardei iuti porumb boabe
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1783 viz    0 com
2470 viz    0 com
2479 viz    0 com
1932 viz    0 com
2654 viz    0 com
1149 viz    0 com
1306 viz    0 com
1174 viz    0 com
1179 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0993 (s) | 23 queries | Mysql time :0.012737 (s)