News Flash:

Aripioare picante cu ghimbir

12 Mai 2011
1166 Vizualizari | 0 Comentarii
Aripioare picante cu ghimbir
Ingrediente: 12 aripioare pui 1 bucata mare ghimbir proaspat 6 catei de usturoi 3 ardei iuti 300 gr miere de albine 150 ml sos de soia iute sare piper alb Mod de preparare: Se curata aripioarele, li se taie varfurile si se pun intr-un castron. Din miere, ghimbir ras, ardeiul zdrobit, sare, piper si usturoiul zdrobit se prepara o marinata care se toarna peste carne, amestecand bine sa se acopere, apoi se da castronul la frigider 1-2 ore. Intr-o tigaie adanca se pune toata marinata si se prajeste bine. Pe farfurie, peste aripioare, se toarna sosul de soia.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

ardei iuti porumb boabe
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1700 viz    0 com
2407 viz    0 com
2406 viz    0 com
1838 viz    0 com
2592 viz    0 com
1112 viz    0 com
1272 viz    0 com
1122 viz    0 com
1137 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1488 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019498 (s)