News Flash:

Aripioare la cuptor

19 Februarie 2016
1950 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1.2 kg aripioare
50 gr miere de albine
2 linguri ulei de masline
1 lingura chili pudra
2 lingurite sare
1 lingurita usturoi pudra
coaja rasa de la 3 lime

Mod de preparare:

1. Incinge cuptorul la 220 de grade Celsius.
2. Tapeteaza o tava cu hartie pergament.
3. Pune aripioarele intr-un bol.
4. Acopera-le cu miere, pudra chili, sare, usturoi pudra si coaja de lime. Amesteca foarte bine.
5. Pune aripioarele intr-un singur strat, in tava si baga in cuptor. Dupa 15 minute intoarce-le pe partea cealalta.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

aripioare cuptor aripioare picante reteta aripioare
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1490 (s) | 23 queries | Mysql time :0.015957 (s)