News Flash:

Aripioare in sos picant

6 Ianuarie 2015
1733 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

cca 2 kg de aripioare de pui

Pentru marinata:
1/2 lingurita ulei de susan
2 linguri zeama de lamaie
2 linguri vin pentru gatit
50 gr sos de soia
2 linguri zahar brun sau miere
cca 50 gr sos de rosii sau ketchup
2 linguri sos chinezesc de prune
2 linguri sos de stridii
2 linguri sos de fructe de mare cu ardei iute
4 catei de usturoi zdrobiti
1 lingura ghimbir taiat marunt sau tocat
1/2 lingurita pudra "5 condimente"

Mod de preparare:

Amesteca toate ingredientele pentru marinata, apoi pune aripioarele in ea si lasa-le asa in jur de 10 minute. Incinge cuptorul la 180 de grade Celsius. Tapeteaza o tava de copt cu hartie. Scoate aripioarele din marinata, scutura-le usor ca sa indepartezi excesul de sos, apoi pune-le in tava si baga-le in cuptor. Dupa 40-50 de minute sunt gata. Ca sa nu gresesti, fa testul cu scobitoarea.
Optional, poti presara coriandru, seminte de susan, arpagic tocat marunt.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete aripioare aripioare cuptor sos picant sos fripturi
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2504 viz    0 com
1518 viz    0 com
2457 viz    0 com
7439 viz    0 com
2021 viz    0 com
2365 viz    0 com
4061 viz    1 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1552 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020022 (s)