News Flash:

Aripioare de pui in sos dulce-picant - FOTO

17 Ianuarie 2012
6230 Vizualizari | 0 Comentarii
Aripioare de pui in sos dulce picant
Ingrediente:

aripioare proaspete de pui
boia de ardei iute sau pudra de chili
50 ml ulei
3 linguri miere
5-10 linguri vin rosu
3 linguri suc de rosii sau bulion dizolvat in putina apa
piper
sare

Mod de preparare:


Intr-un castron mare amesteci vinul cu mierea, sucul de rosii, uleiul, piper, boia si sare dupa gust. Speli aripile de pui si le tai in trei bucati, varful aripii se arunca. Se pun la macerat in amestec. Introduci castronul in frigider pentru cel putin 30 minute. Asezi aripile intr-o forma termorezistenta, le stropesti cu 3-4 linguri de marinata si le coci la foc mijlociu, pana cand prind o crusta crocanta, rumena. Dureaza in jur de 40-50 minute gatirea.
Aripioare de pui in sos dulce-picant din imagini au fost pregatite de Craita.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

Galerie Foto

Aripioare_de_pui_in_sos_dulce-picant2
ulei miere vin rosu bulion piper sare crusta crocanta
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1645 (s) | 34 queries | Mysql time :0.021747 (s)