News Flash:

Aripioare cu vin la cuptor

24 Decembrie 2013
2077 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 kg aripioare de pui
1 pahar cu vin
200 g suc de rosii
sare
piper
busuioc
apa

Mod de preparare:

Aripioarele de pui se curata, se spala bine, apoi se condimenteaza bine cu sare, piper, busuioc. Se pun intr-o tava cu 1 pahar apa si se dau la cuptor, cand sunt gata cam pe jumatate, se adauga sucul de rosii, iar dupa 10 min. vinul. Se lasa sa scada, pana se evapora sosul. Se servesc fierbinti, cu usturoi.

sursa: sfatulparintilor
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

12836 viz    1 com
1029 viz    0 com
1604 viz    0 com
1413 viz    0 com
1225 viz    0 com
1230 viz    0 com
1307 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1408 (s) | 23 queries | Mysql time :0.012988 (s)