News Flash:

Aripioare cu vin la cuptor

24 Decembrie 2013
1946 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 kg aripioare de pui
1 pahar cu vin
200 g suc de rosii
sare
piper
busuioc
apa

Mod de preparare:

Aripioarele de pui se curata, se spala bine, apoi se condimenteaza bine cu sare, piper, busuioc. Se pun intr-o tava cu 1 pahar apa si se dau la cuptor, cand sunt gata cam pe jumatate, se adauga sucul de rosii, iar dupa 10 min. vinul. Se lasa sa scada, pana se evapora sosul. Se servesc fierbinti, cu usturoi.

sursa: sfatulparintilor
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

12783 viz    1 com
985 viz    0 com
1559 viz    0 com
1381 viz    0 com
1171 viz    0 com
1166 viz    0 com
1272 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1478 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013340 (s)