News Flash:

Aripioare cu piure si sos de rosii

9 Octombrie 2013
2871 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

8 aripioare
suc de rosii
ulei
sare
piper
foi de dafin
o ceapa
3 catei usturoi

Mod de preparare:


Se parlesc aripioarele si se taie varfurile, se spala, se sareaza si se pipereaza, se pun intr-un vas yena cu putin ulei si putina apa. Se da la cuptor pana se fac de jumatate, apoi se pune ceapa tocata marunt si usturoiul intreg, sucul de rosii si se mai da la cuptor pana se rumenesc. Se servesc cu piure de cartofi.

sursa: sfatulparintilor
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1698 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019962 (s)