News Flash:

Aripioare crocante de pui la cuptor - Reteta usoara

3 Iunie 2019
500 Vizualizari | 0 Comentarii

Se preteaza excelent intr-o seara cu prietenii, alaturi de o bere rece sau chiar un sprit de vin cu gheata.
Ingrediente pentru aripioare crocante de pui la cuptor:

  • aprox. 1.5 kg aripioare de pui  taiate in doua
  • 2 lingurite de unt nesarat, topit
  • sos iute tip barbeque
  • branza cu mucegai sau cascaval topit
  • 1 lingura praf de copt
  • 2 lingurite de sare
  • morcovi si telina pt servire

Mod de preparare aripioare de pui, crocante la cuptor:

Amesteca sarea si praful de copt intru-n castron mare, peste care pune aripioarele de pui si balanseaza bine vasul astfel incat carnea sa fie bine acoperita. Pune  o folie de plastic peste vas si lasa la rece timp de 2 ore.
Acopera gratarul cuptorului cu folie de aluminiu pentru a evita lipirea carnii si apoi incalzeste cuptorul la 180°C. Aseaza aripioarele una langa alta pe toata suprafata gratarului si lasa-le intre 75 si 90 de minute mentinand aceeasi temperatura de 180°C, pana acestea devin rumene si crocante.
In prealabil amesteca untul cu sosul barbeque intru-n caston si pune apoi aripioarele agitand castronul pana acestea se acopera perfect. Aranjeaza un platou cu telina si morcovi peste care aseaza carnea alaturi de un bol cu branza topita.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

aripioare crocante
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1820 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020798 (s)