News Flash:

Aripi de pui in sos de rosii

2 Iulie 2012
1634 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

8 aripioare
suc de rosii
o ceapa
3 catei usturoi
ulei
foi de dafin
piper
sare


Mod de preparare:

Se parlesc aripioarele si se taie varfurile, se spala, se sareaza si se pipereaza, se pun intr-un vas yena cu putin ulei si putina apa. Se da la cuptor pana se fac de jumatate, apoi se pune ceapa tocata marunt si usturoiul intreg, sucul de rosii si se mai da la cuptor pana se rumenesc.
Se servesc cu piure de cartofi.

sursa: sfatulparintilor.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

aripioare ceapa usturoi cuptor
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2046 viz    0 com
1448 viz    0 com
2022 viz    0 com
2501 viz    0 com
1742 viz    0 com
1663 viz    0 com
5700 viz    0 com
2636 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1509 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014075 (s)