News Flash:

Aripi de curcan cu orez si nuca de cocos

22 Mai 2012
2770 Vizualizari | 1 Comentarii
Aripi de curcan cu orez si nuca de cocos
Ingrediente:

8 aripi de curcan
300 g orez
150 g mazare congelata
2 cepe rosii tocate
260 g iaurt grecesc
25 g fulgi de nuca de cocos
1 legatura arpagic

Mod de preparare:


Se fierbe orez conform instructiunilor de pe ambalaj. In ultimul minut de fierbere adaugam peste orez si mazarea. Intre timp, trecem aripioarele de curcan prin iaurt. Incingem cuptorul, asezam aripile intr-o tava si le punem la rumenit. Adaugam nuca de cocos, ceapa si arpagicul in orez si amestecam. Servim aripioarele cu orez.

sursa: cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

orez mazare cepe rosii iaurt grecesc arpagic
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

3001 viz    0 com
4710 viz    0 com
4253 viz    0 com
1998 viz    0 com
2608 viz    0 com

Comentarii (1)

Mursel  | #70
Zina, foarte multi roanmi cred ca mincarea indiana este iute (hot) si scumpa. Nimic mai neadevarat. Totul sta in mirodenile pe care le folosesti si care se gasesc in orice supermarket, la plafar sau la magazinele specializate gen Casa Bio sau KiLife.Recent am cumparat din Selgros borcane de condimente indiene. Poti sa prepari si tu acasa garam masala. Orice carte indiana iti arata in introducere cum se prepara.Cui ii place mincarea picanta, poate sa adauge chilli iute. Eu rareori folosesc chilli iute. Inlocuiesc hot chilly cu sweet paprika (boia dulce) si ginger proaspat.Si chiar daca mincarea indiana este mai iute, exista mai multe feluri de condimente (in comparatie cu mincarea romaneasca care in general este acoperita cu un strat gros se grasime si nu exista decit un singur fel de ulei si grasime!!!)Gatesc mincare indiana de cel putin 2-3 ori pe saptamina :) As spune ca a treia fotografie este Chicken tikka si ultima este Kulfi, dar s-ar putea sa ma insel.Exista multe carti de bucatarie indiana la Diverta sau Carturesti. Buy them, try them. Nu vei regreta.
Adauga comentariu

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1679 (s) | 23 queries | Mysql time :0.019283 (s)