News Flash:

Aripi de curcan cu orez

23 Octombrie 2012
2117 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

300 g orez
8 aripi de curcan
150 g mazare
2 cepe rosii tocate
260 g iaurt grecesc
25 g fulgi de cocos
1 lingura menta tocata
1 legatura arpagic tocata

Mod de preparare:

Se fierb orezul si mazarea, conform instructiunilor de pe ambalaje, apoi se pun impreuna intr-o oala. Se dau aripile de curcan prin iaurt, se asaza intr-o tava si se dau la cuptor pentru a se rumeni. In acest timp se amesteca orezul cu ceapa, cocosul, menta si arpagicul, apoi se pune compozitia intr-o farfurie si se serveste cu carnea de curcan.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

fripturi retete culinare orez mazare cepe rosii iaurt grecesc menta
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1555 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020667 (s)