News Flash:

Ardelencele sunt renumite pentru papricasul de pui. Cum il fac ele sa iasa foarte gustos

11 Iulie 2018
8101 Vizualizari | 0 Comentarii

Un fel de mancare delicios si satios. Reteta originala din Ardeal, care este gata in mai putin de o ora.

Ingrediente: 2 pulpe de pui, 1/2 piept de pui, 2 cepe, 2 catei de usturoi, 2 linguri de ulei, 2 linguri de faina, 3 linguri smantana, sare, piper, boia dulce, boia iute.
Pentru galuste: 2 oua, 2 linguri de ulei, 200 g faina, sare.

Mod de preparare: Se incinge o tigaie cu ulei in care se pune ceapa tocata marunt si carnea. Se adauga sare, piper si boia, se pune si usturoiul si se adauga apa cat sa acopere totul. Cand carnea a fiert, se pune smantana amestecata cu faina si putina apa. Se mai fierbe 5 minute. Ouale pentru galuste se bat cu sare apoi se adauga faina si uleiul. Se pune apa la fiert si apoi cu lingurita se iau bucati de aluat si se adauga in apa. Cand se ridica sunt gata, se iau de pe foc si se adauga fiecare in vasul cu carne si sos, care se mai lasa la fiert inca 5-10 minute. Se adauga patrunjel si se serveste.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1704 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019712 (s)