News Flash:

Ardei umpluti - Se fac imediat si sunt atat de deliciosi

10 Ianuarie 2017
8312 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

150 g de orez
10 – 12 ardei grasi
1 kg de carne tocata
700 g de rosii pasate
2 cepe tocate marunt
1 legatura de patrunjel
2 linguri de pasta de tomate
1 legatura de marar
putin cimbru
4 linguri de ulei
2 foi de dafin
sare
piper

Mod de preparare:

1. Se caleste ceapa in ulei incins, apoi se pune in tigaie orezul spalat in mai multe ape si pasta de tomate. Se amesteca foarte bine.
2. Se adauga apa cate putin, amestecand continuu vreo 10 minute. Se ia vasul de pe foc si se lasa compozitia la racit.
3. Dupa ce compozitia s-a racit bine, se pun: carnea, boiaua, mararul, patrunjelul si sarea. Se omogenizeaza.
4. Se spala ardeii si se taie la capete, in partea cu codita. Se scot semintele.
5. Se umplu ardeii cu aceasta compozitie, dupa care se pun intr-o tava de copt mai adanca.
6. Peste ei se pun rosiile pasate.
7. Se mai adauga apa cat sa acopere ardeii pe trei sferturi, dupa care se pun cimbrul si foile de dafin.
8. Se baga tava in cuptorul incins 200 de grade Celsius, pentru circa o ora si jumatate.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

ardei umpluti ardei carne ardei cuptor
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1448 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013662 (s)