News Flash:

Ardei umpluti. Reteta cu care mama nu a dat gres niciodata

8 August 2016
2470 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

200 gr carne tocata
3-4 cartofi
200 gr orez
2-3 morcovi
2-3 rosii sau suc de rosii
5-6 cepe
10-12 ardei pentru umplut
ulei
sare
piper

Mod de preparare:

Calesti ceapa, adaugi morcovul ras pe razatoare, rosiile tocate marunt sau sucul de rosii. Cand este gata, amesteci cu orezul si carnea tocata, condimentezi cu sare si piper, si astfel ai obtinut deja umplutura.
Scoti acum cotoarele de la ardei, ii umpli, apoi ii asezi frumos in tava, unul langa altul. În locurile ramase goale dintre ardei infigi cartofii taiati deja in patru.
Deasupra torni un sos facut din suc de rosii, sare si putin ulei.
Acum acoperi tava cu staniol si o introduci in cuptor.
La servire, adaugi mujdei de usturoi sau smantana.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

ardei umpluti retete ardei retete toamna ardei toamna
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1701 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013518 (s)