News Flash:

Ardei umpluti - O reteta cu care iti impresionezi musafirii

30 August 2016
7616 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

5 ardei capia

Pentru umplutura:
3 catei de usturoi
1 ceapa verde
2 oua
500 gr de branza de vaci semidegresata
2 felii de paine alba mai uscata
putina sare
putin piper alb
2-3 linguri ulei de masline

Mod de preparare:

1. Fierbe ouale tari, apoi curata-le.
2. Spala ardeii si decupeaza partea cu codita. Scoate si semintele. Taie si varful fiecarui ardel.
3. Toaca marunt ceapa si varfurile ardeilor.
4. Taie cubulete mici painea.
5. Zdrobeste usturoiul si amesteca-l cu branza ceapa, sare, piper si ardeii maruntiti. Omogenizeaza.
6. Incorporeaza in umplutura bucatele de oua.
7. Umple ardeii cu aceasta compozitie, apoi pune-i intr-o tigaie incinsa, cu putin ulei, si prajeste-i vreo 10 minute.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

ardei umpluti ardei aperitiv gustari calde
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1550 (s) | 23 queries | Mysql time :0.012192 (s)