News Flash:

Ardei umpluti de post

20 Ianuarie 2014
1546 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

10-15 ardei
4 cepe
2 morcovi
200 gr orez
ulei
3 linguri bulion
3-4 rosii
patrunjel
condimente
sare
piper

Mod de preparare:


Se taie marunt ceapa iar morcovul se curata si se da pe razatoarea mica. Se calesc in ulei pana se inmoaie.
Se adauga bulionul si orezul, se mai lasa cateva minute pe foc amestecand continuu ca sa nu se lipeasca apoi adaugam sare, piper si patrunjelul tocat marunt si amestecam bine pana se omogenizeaza compozitia.
Umplem ardeii cu compozitia rezultata, le punem capacel cate o felie de rosie, ii punem intr-o cratita, completam cu apa si dam la cuptor la foc mic.
Cand sunt gata se presara cu patrunjel verde tocat marunt si se servesc fierbinti.

sursa: sfatulparintilor
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete culinare culinar bzi retete bzi
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1822 viz    0 com
1462 viz    0 com
4448 viz    0 com
1337 viz    1 com
2403 viz    0 com
1728 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1290 (s) | 23 queries | Mysql time :0.015157 (s)