News Flash:

Ardei umpluti cu tofu

5 Mai 2011
946 Vizualizari | 0 Comentarii
Ardei umpluti cu tofu
Ingrediente: 4-6 ardei grasi micuti, preferabil rosii 300 g branza vegetala din soia (tofu) 100 g margarina Rama 1 ceapa mare sau 1 legatura ceapa verde 1 lingurita boia dulce 1/4 - 1/2 lingurita chimen Mod de preparare: Se sfarama cu o furculita branza tofu si se amesteca impreuna cu margarina, ceapa tocata, boia dulce si chimen (dupa gust). Se spala ardeii grasi, se decupeaza in jurul coditei si se scot samburii si nervurile, apoi se umplu cu compozitia de branza tofu pregatita anterior. Cantitatea de compozitie variaza, in functie de marimea ardeilor. Ardeii umpluti cu branza tofu se tin la frigider, iar cand sunt serviti pot fi taiati felioare si aranjati pe farfurii.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

ridichi bors pescaresc tortilla
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1041 viz    0 com
1515 viz    0 com
2517 viz    0 com
3051 viz    0 com
1915 viz    0 com
2706 viz    0 com
3235 viz    0 com
1085 viz    0 com
3547 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1751 (s) | 34 queries | Mysql time :0.018710 (s)