News Flash:

Ardei umpluti cu tofu

5 Mai 2011
975 Vizualizari | 0 Comentarii
Ardei umpluti cu tofu
Ingrediente: 4-6 ardei grasi micuti, preferabil rosii 300 g branza vegetala din soia (tofu) 100 g margarina Rama 1 ceapa mare sau 1 legatura ceapa verde 1 lingurita boia dulce 1/4 - 1/2 lingurita chimen Mod de preparare: Se sfarama cu o furculita branza tofu si se amesteca impreuna cu margarina, ceapa tocata, boia dulce si chimen (dupa gust). Se spala ardeii grasi, se decupeaza in jurul coditei si se scot samburii si nervurile, apoi se umplu cu compozitia de branza tofu pregatita anterior. Cantitatea de compozitie variaza, in functie de marimea ardeilor. Ardeii umpluti cu branza tofu se tin la frigider, iar cand sunt serviti pot fi taiati felioare si aranjati pe farfurii.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

ridichi bors pescaresc tortilla
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1080 viz    0 com
1541 viz    0 com
2551 viz    0 com
3103 viz    0 com
1962 viz    0 com
2760 viz    0 com
3382 viz    0 com
1147 viz    0 com
3629 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1547 (s) | 34 queries | Mysql time :0.018255 (s)