News Flash:

Ardei umpluti cu piept de pui si branza

20 Septembrie 2012
2968 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

200 gr de piept de pui
300 gr de branza dulce
2 linguri iaurt
25 gr unt
4 ardei grasi
1 legatura de ceapa verde
2 oua
piper
sare

Mod de preparare:

Ouale se fierb tari. Pieptul de pui se fierbe in apa cu sare, timp de aproximativ 30 de minute. Intre timp se mixeaza branza cu iaurtul. Separat se freaca untul cu galbenusurile fierte. Cele doua paste se omogenizeaza. Albusurile, ceapa si pieptul de pui se toaca marunt si se incorporeaza in crema de branza. Se condimenteaza si sareaza gupa gust.
Ardei, curatati de cotoare si semntie, sunt umpluti cu crema dup acare ii introducem in frigider pentru cel putin o ora. Se taie in rondete groase de 2-3 cm si se orneaza cu ce doriti, salata verde, masline , depinde cat de inventive sunteti. Aceasta reteta poate fi si dietetica daca se foloseste branza degresata, iaurt degresat si nu se pune sare.

sursa: lyla
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

branza dulce iaurt unt ardei grasi ceapa verde oua piper sare
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1873 viz    0 com
2206 viz    0 com
3037 viz    0 com
1961 viz    0 com
3257 viz    0 com
1934 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1430 (s) | 23 queries | Mysql time :0.015576 (s)