News Flash:

Ardei umpluti cu pasta de ton

25 Iunie 2014
3354 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

200 g ton la cutie
2 ardei grasi
100 g branza cheddar
3 felii de paine
3 fileturi ansoa
3 lingurite de capere
1 rosie
1 catel de usturoi
oregano
10 masline
3 fire de patrunjel
sare
ulei de masline

Mod de preparare:

Inmoaie painea in lapte, stoarce feliile si amesteca-le cu tonul. Taie maslinele rondele, iar rosiile, cubulete. Caperele, patrunjelul si fileturile de ansoa se toaca marunt, la fel si usturoiul. Se amesteca toate cu tonul si painea si se se sareaza dupa gust.

Taie ardeii in doua si scoate-le cotoarele. Umple-i cu compozitia pregatita anterior, stropeste-i cu ulei de masline si rade deasupra branza cheddar. Intr-o tava acoperita cu hartie aseaza ardeii umpluti si da-i la cuptorul incalzit la 180 de grade pana cand se rumenesc, iar branza se topeste si devine aurie.
Ardeii umpluti cu pasta de ton se servesc calduti, ca fel principal, cu un pahar de vin alb. Ardeii vor ramane usor crocanti, in contrast cu textura moale a pastei de ton.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete vegetariene ardei umpluti ardei ton pasta peste
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1446 viz    0 com
1003 viz    0 com
1490 viz    0 com
1118 viz    0 com
1983 viz    0 com
1073 viz    2 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1345 (s) | 34 queries | Mysql time :0.022044 (s)