News Flash:

Ardei umpluti cu orez si fasole

25 Iunie 2012
2155 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

4 ardei grasi verzi
1 cana fasole alba, piure
1 rosie taiata marunt
11/2 cana orez alb sau brun, fiert
1 ceapa rosie rasa
2 linguri patrunjel, tocat
2 cani ciorba de legume sau supa din conserva
sare de mare
piper pentru gust


Mod de preparare:

Se scot cotorul si semintele de la ardei. Se combina restul ingredientelor, fara ciorba de legume, se amesteca si se umplu ardeii cu aceasta compozitie si se pun intr-o oala. Se toarna ciorba de legume peste ardei si, daca este necesar, se mai adauga apa astfel incat ardeii sa fie pe jumatate acoperiti.
Se acopera si se tin timp de 1 ora pe foc mic, sau pana cand ardeii sunt moi, adaugandu-se apa, daca este necesar. Se scot ardeii din oala si se pun pe un platou. Se servesc calzi sau se acopera, se pun la frigider si se servesc reci.

surs: eva
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

fasole alba rosie orez alb brun ceapa rosie patrunjel
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2584 viz    0 com
3625 viz    0 com
3344 viz    0 com
3206 viz    0 com
3459 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1991 (s) | 34 queries | Mysql time :0.017026 (s)