News Flash:

Ardei umpluti cu orez si ciuperci

29 Aprilie 2011
2300 Vizualizari | 0 Comentarii
Ardei umpluti cu orez si ciuperci
Ingrediente: - 4 ardei grasi - o ceasca de orez - o conserva de ciuperci - sare, piper - o ceapa - cascaval sau mozzarela (2-3 feliute) - ulei pentru uns tava Mod de preparare: Ardeii se spala, se taie pe jumatate lasand codita; se curata si se aseaza in tava unsa cu ulei, apoi se fierbe orezul cu ceapa, ciupercile; se sareaza, se pipereaza; cand totul esta gata se umplu jumatatile de ardei cu orezul fiert si se baga la cuptor. Se pune putina apa in tava, se lasa la copt cam 20 de minute. Spre final se scoate tava si pe fiecare ardei se pune cate o feliutza de cascaval sau mozzarela si se mai lasa 5 minute totul la cuptor. Se scot si se servesc calzi ca si garnitura pentru fripturi.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

cartofi natur ridichi delikat ciuperci cascaval parjoale
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1855 viz    0 com
2029 viz    0 com
2024 viz    0 com
6836 viz    0 com
2871 viz    0 com
2164 viz    0 com
2152 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1536 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013413 (s)