News Flash:

Ardei umpluti cu orez, branza si pepperoni

30 Iunie 2016
2169 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

450 gr orez alb
sare kosher
piper negru, proaspat rasnit
2 linguri busuioc proaspat, tocat marunt
2 lingurite usturoi pudra
110 gr parmezan dat pe razatoare
cca 350 gr mozzarella data pe razatoare
1 borcan de sos marinara (cam 600 gr)
cativa ardei grasi (4-5)
230 gr felii de pepperoni

Mod de preparare:

1. Fierbe orezul.
2. Intre timp, opareste cateva minute ardeii.
3. Incinge cuptorul la 180 de grade Celsius.
4. Amesteca intr-un bol orezul fiert cu trei sferturi din sosul marinara si cu mozzarella, apoi cu jumatate din parmezan, feliile de pepperoni, usturoiul pudra, sare, piperul si busuiocul. Omogenizeaza.
5. Umple ardeii cu aceasta compozitie, pune-i intr-o tava, acopera-i cu restul de sos si cu parmezanul, apoi baga-i in cuptor pentru 15-20 de minute.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

ardei umpluti retete arderi retete vara
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1308 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013408 (s)