News Flash:

Ardei umpluti cu legume

3 August 2011
1031 Vizualizari | 0 Comentarii
Ardei umpluti cu legume
Ingrediente: 4 ardei grasi de marime potrivita 6 rosii de marime medie 2 cepe de marime medie 1 dovlecel potrivit ca marime 1 legatura de marar 1 legatura de patrunjel cateva fire de coriandru ulei de masline sare piper 1 ardei iute Mod de preparare: Marunt se toaca ceapa si dovlecelul. Dupa aceea se pun la calit in putin ulei de masline, cu sare, piper, ardei iute si 2-3 frunze de dafin. Rosiile se inteapa cu un cutit si se pun intr-o oala cu apa fierbinte pentru trei minute. Apoi se scot, se curata de pielita, se taie marunt si se adauga peste ceapa si dovlecel. Se lasa cateva minute la fiert sau pana cand zeama de la rosii incepe sa scada. Inainte de a se lua de pe foc, se adauga mararul, patrunjelul si coriandrul si se amesteca timp de un minut. Ardeii se spala, se taie capacul de sus si se scot cotoarele. Se scutura de seminte si se umplu cu legumele care, in prealabil, au fost lasate zece minute sa se raceasca. Se poate servi cu iaurt sau cu smantana mai slaba. Daca se doresc ardei copti, se pot introduce la cuptor 15 minute. sursa articol: http://retete.eva.ro sursa fotografie: http://madhuja.com
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

ardei gras marinata coltunasi nuca dovlecel
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1971 viz    0 com
1291 viz    0 com
1353 viz    0 com
1336 viz    0 com
1509 viz    0 com
1293 viz    0 com
1240 viz    0 com
1066 viz    0 com
2436 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1606 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013257 (s)