News Flash:

Ardei umpluti cu legume

3 August 2011
957 Vizualizari | 0 Comentarii
Ardei umpluti cu legume
Ingrediente: 4 ardei grasi de marime potrivita 6 rosii de marime medie 2 cepe de marime medie 1 dovlecel potrivit ca marime 1 legatura de marar 1 legatura de patrunjel cateva fire de coriandru ulei de masline sare piper 1 ardei iute Mod de preparare: Marunt se toaca ceapa si dovlecelul. Dupa aceea se pun la calit in putin ulei de masline, cu sare, piper, ardei iute si 2-3 frunze de dafin. Rosiile se inteapa cu un cutit si se pun intr-o oala cu apa fierbinte pentru trei minute. Apoi se scot, se curata de pielita, se taie marunt si se adauga peste ceapa si dovlecel. Se lasa cateva minute la fiert sau pana cand zeama de la rosii incepe sa scada. Inainte de a se lua de pe foc, se adauga mararul, patrunjelul si coriandrul si se amesteca timp de un minut. Ardeii se spala, se taie capacul de sus si se scot cotoarele. Se scutura de seminte si se umplu cu legumele care, in prealabil, au fost lasate zece minute sa se raceasca. Se poate servi cu iaurt sau cu smantana mai slaba. Daca se doresc ardei copti, se pot introduce la cuptor 15 minute. sursa articol: http://retete.eva.ro sursa fotografie: http://madhuja.com
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

ardei gras marinata coltunasi nuca dovlecel
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1906 viz    0 com
1233 viz    0 com
1290 viz    0 com
1227 viz    0 com
1423 viz    0 com
1207 viz    0 com
1171 viz    0 com
1001 viz    0 com
2256 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1470 (s) | 39 queries | Mysql time :0.020121 (s)