News Flash:

Ardei umpluti cu ciuperci si orez

8 Octombrie 2013
2913 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

2 bucati ceapa alba
1 kg ardei gras
1 kg orez
4 morcovi
400 gr ciuperci
patrunjel verde
cimbru
300 ml ulei de floarea-soarelui
100 gr pasta de tomate
piper alb
sare

Mod de preparare
:

Ardeii grasi se taie la cotor si se scot samburii, se spala in jeturi de apa. Se curata, se spala si se taie ceapa julien. Morcovii se curata, se spala si se dau pe razatoarea mica. Intr-un vas se pune 300 ml ulei, se pune vasul la foc. Cand uleiul s-a incins se pun ceapa si morcovii si se amesteca timp de 15 minute. Se adauga apoi orezul spalat, bulionul si condimentele, se lasa la foc circa 15 minute amestecandu-se continuu. Se lasa la racit. Se adauga patrunjelul tocat marunt. Se pun apoi ciupercile taiate marunt si se lasa pe foc 10 minute. Ardeii se umplu cu aceasta compozitie si intr-o tigaie se rumenesc putin pe toate partile unul cate unul. Se aseaza apoi intr-un vas cu partea deschisa in sus, se pune apa pana la nivelul lor si se lasa la fiert.

sursa: apropo
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1521 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019281 (s)