News Flash:

Ardei umpluti cu cascaval

20 Iunie 2011
1130 Vizualizari | 0 Comentarii
Ardei umpluti cu cascaval
Ingrediente: 1 kg ardei gras 250 gr cascaval 2-3 linguri faina 2 oua sare piper ulei Mod de preparare: Ardeii se coc intregi. Cand sunt gata, se presara cu sare, se acopera si se lasa deoparte timp de 15 minute. Apoi se curata coaja, cotoarele [i se asaza pe un prosop de hartie, pentru a absorbi zeama. Toti ardeii se umplu cu cate o felie de cascaval, se trec prin faina, prin ou batut cu sare si putin piper, dupa care se prajesc in uleiul bine incins. sursa articol: http://www.reteteculinare.ro sursa fotografie: http://www.culinar.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

ardei gras retete vegetariene cascaval faina piper
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1078 viz    0 com
1049 viz    0 com
1556 viz    0 com
2181 viz    0 com
918 viz    1 com
4767 viz    0 com
1178 viz    0 com
1105 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1300 (s) | 34 queries | Mysql time :0.018486 (s)