News Flash:

Ardei umpluti cu cascaval

20 Iunie 2011
1184 Vizualizari | 0 Comentarii
Ardei umpluti cu cascaval
Ingrediente: 1 kg ardei gras 250 gr cascaval 2-3 linguri faina 2 oua sare piper ulei Mod de preparare: Ardeii se coc intregi. Cand sunt gata, se presara cu sare, se acopera si se lasa deoparte timp de 15 minute. Apoi se curata coaja, cotoarele [i se asaza pe un prosop de hartie, pentru a absorbi zeama. Toti ardeii se umplu cu cate o felie de cascaval, se trec prin faina, prin ou batut cu sare si putin piper, dupa care se prajesc in uleiul bine incins. sursa articol: http://www.reteteculinare.ro sursa fotografie: http://www.culinar.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

ardei gras retete vegetariene cascaval faina piper
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1156 viz    0 com
1195 viz    0 com
1637 viz    0 com
2264 viz    0 com
976 viz    1 com
5062 viz    0 com
1242 viz    0 com
1177 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1631 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019429 (s)