News Flash:

Ardei umpluti cu carne tocata

23 Mai 2016
2146 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

4 ardei grasi
900 gr carne de vita tocata
100 gr gris
1 ou
100 gr parmezan dat pe razatoare
3 catei de usturoi
1 lingura ulei de masline
1 lingura patrunjel proaspat tocat
200 gr mix italian de branzeturi
2-3 rosii feliate

Mod de preparare:

1. Spala si feliaza ardeii grasi. Indeparteaza cotoarele si semintele.
2. Amesteca oul cu carnea, grisul, parmezanul, uleiul si usturoiul.
3. Umple feliile de ardei gras si pune-le intr-o tava tapetata cu hartie de copt.
4. Presara mixul italian peste ele, decoreaza cu felii de rosii si baga in cuptorul incins la 180 de grade Celsius, pentru 35-45 de minute. Serveste cu patrunjel.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

ardei umpluti carne ardei reteta ardei
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

3870 viz    0 com
5028 viz    0 com
4156 viz    0 com
1530 viz    0 com
1191 viz    0 com
1021 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1488 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020918 (s)