News Flash:

Ardei umpluti cu carne

29 Mai 2014
1004 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

2 kg ardei gras
500 g carne de vita
500 g carne de porc
200 g orez
1 ou
250 g rosii
100 g pasta de tomate
100 ml ulei
1 leg. verdeata
250 g ceapa
250 ml supa
50 ml vin
200 ml suc de rosii
200 g smantana
500 g sos tomat
sare
piper
dupa gust

Mod de preparare:

Ardeii se curata de cotoare si seminte, se spala si se cresteaza la varf. Carnea se spala, se zvanta, se taie bucati, ceapa se curata, se spala, se taie felii, se inabusa in ulei, apoi se raceste. Carnea si verdeata, curatata, spalata si zvantata si ceapa, se trec prin masina de tocat. Orezul se alege de corpuri straine, se spala, se scurge si se opareste apoi se raceste si se adauga in compozitie, odata cu ouale batute spuma, sare si piper pisat.

Se amesteca componentele pana cand se formeaza o pasta omogena, cu care se umplu ardeii. Rosiile se spala si se taie sub forma de capace pentru a se pune la capetele ardeilor umpluti. Ardeii umpluti se asaza intr-o tava unsa cu ulei si se introduc la cuptor 10-15 minute. In timpul inabusirii se adauga supa, sucul de rosii, sosul tomat, pasta de tomate diluata in apa, continuandu-se fierberea cca. 30 - 40 minute. Spre sfarsitul fierberii (inabusite), se stropeste vinul pe toata suprafata si se potriveste gustul sosului format.
Se serveste portia de ardei (doi ardei la portie) cu sos si smantana deasupra.

sursa: gustos
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete ardei ardei umpluti retete carne retete gustoase
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1623 viz    0 com
1148 viz    0 com
1175 viz    0 com
1173 viz    0 com
956 viz    0 com
1281 viz    0 com
1332 viz    0 com
1202 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1635 (s) | 34 queries | Mysql time :0.015692 (s)