News Flash:

Ardei umpluti cu branza si piept de pui

13 Iunie 2014
2066 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

200 gr de piept de pui
1 legatura de ceapa verde
300 gr de branza dulce
4 ardei grasi
2 linguri iaurt
25 gr unt
2 oua
piper
sare

Mod de preparare:

Ouale se fierb tari. Pieptul de pui se fierbe in apa cu sare, timp de aproximativ 30 de minute. Intre timp se mixeaza branza cu iaurtul. Separat se freaca untul cu galbenusurile fierte. Cele doua paste se omogenizeaza. Albusurile, ceapa si pieptul de pui se toaca marunt si se incorporeaza in crema de branza. Se condimenteaza si sareaza gupa gust. Ardei, curatati de cotoare si semntie, sunt umpluti cu crema dup acare ii introducem in frigider pentru cel putin o ora. Se taie in rondete groase de 2-3 cm si se orneaza cu ce doriti, salata verde, masline, depinde cat de inventive sunteti.
Aceasta reteta poate fi si dietetica daca se foloseste branza degresata, iaurt degresat si nu se pune sare.

sursa: culinar.timpul
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete ardei ardei umpluti retete carne
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1671 viz    0 com
1818 viz    0 com
1302 viz    0 com
1378 viz    0 com
1056 viz    0 com
1489 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1660 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013279 (s)