News Flash:

Ardei umpluti cu branza

11 Iulie 2011
2365 Vizualizari | 0 Comentarii
Ardei umpluti cu branza
Ingrediente: 8 ardei grasi de diferite culori 200 g cascaval 200 g branza telemea 4 albusuri marar 50 g parmezan ulei 1 lingurita de Delikat Mod de preparare: Se golesc ardeii de seminte taind un capacel deasupra. Separat, se trec branza si cascavalul prin razatoarea mica. Se adauga mararul peste branzeturi si albusurile batute spuma cu o lingurita de Delikat. Cu acest amestec se umplu ardeii. Deasupra se presara parmezan si se pun capacelele. Se asaza ardeii intr-o tava unsa cu putin ulei si se dau la cuptor cel mult 20 minute. sursa articol: http://www.reteteculinare.ro sursa fotografie: http://www.petitchef.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

ardei gras retete vegetariene cascaval angostura amaruie sarmale
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1362 viz    0 com
1129 viz    0 com
2534 viz    0 com
3247 viz    0 com
997 viz    0 com
2369 viz    0 com
1067 viz    0 com
1168 viz    0 com
1283 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1430 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019482 (s)